Ekmeklik Buğday Unu |
Rutubet |
TS EN ISO 712 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Protein |
ISO 20483, ISO 16634-2, AOAC 2001.11, ICC 105/2, ICC 167 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Kül |
ISO 2171, ICC 104/1 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Zeleny Sedimantasyon |
ISO 5529, ICC 116/1 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Beklemeli (Modifiye) Sedimantasyon |
ISO 5529 veya ICC 116/1’den modifiye |
Ekmeklik Buğday Unu |
Yaş Gluten |
ISO 21415-2, ICC 106/2, ICC 137/1, ICC 155, AACC 38-12.02 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Kuru Glüten |
ISO 21415-4 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Gluten İndeks |
ISO 21415-2, ICC 155, AACC 38-12.02 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Asitlik |
ISO 7305, TS 4500 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Zedelenmiş Nişasta |
ISO 17715, ICC 172 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Farinograf |
ISO 5530-1, ICC 115/1, AACC 54-22.01 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Ekstensograf |
ISO 5530-2, ICC 114/1, AACC 54-10.01 |
Ekmeklik Buğday Unu |
Alveograf |
ISO 27971, ICC 121, AACC 54-30.02 |